Zoals je reeds kon lezen op de homepage, kun je bij ons terecht voor een vakantiecruise. Hier blijft het echter niet bij. Jij kunt ook jouw huwelijksfeest aan boord van ons schip vieren. Trouwen op zee is echter niet iets waar veel mensen direct aan denken. Toch is het een fantastische belevenis. Het is namelijk een keer iets compleet anders dan trouwen in een kerk of op een andere standaard locatie. Een bruiloft op zee is een onvergetelijke gebeurtenis. Niet alleen ben jij hier samen met de mensen van wie je houdt, maar je hebt ook nog eens een fantastisch uitzicht. En dat levert natuurlijk mooie huwelijkskiekjes op!

Alles van A tot Z geregeld

Bij een huwelijk komt vaak heel wat kijken. Vaak is dit veel meer dan vooraf gedacht wordt. Daarom schieten de meeste stelletjes die gaan trouwen ook in de stress een aantal dagen voor hun huwelijk. Niet gek ook dat er vaak een ceremoniemeester wordt aangewezen om de randzaken te regelen. Ken jij niemand die hier geschikt voor is? Overweeg dan eens je bruiloft te houden op ons cruiseschip. Hier wordt jouw trouwerij namelijk van A tot Z geregeld. Niet alleen de kaarten kunnen door ons geregeld worden, maar ook alles aan boord. Denk hierbij aan het ontvangst van de gasten en het eten en drinken. Het is zelfs mogelijk om de complete  styling van jou bij ons aan boord te doen.

Vier jouw trouwfeest in Amsterdam

Wil jij alleen de trouwerij zelf aan boord van ons cruiseschip houden? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het is bijvoorbeeld goed denkbaar dat jij jouw trouwfeest in Amsterdam wilt vieren. Althans, wanneer je houdt van een bruisende omgeving. Je kunt dan bijvoorbeeld een boot huren en een rondvaart in Amsterdam maken. Wil jij toch nog in de cruisesferen blijven? Dan kun je ook een dinnercruise in Amsterdam maken. Zo beleef je toch nog de luxe die je ook bij ons op het cruiseschip hebt ervaren!

Ja-woord, feest en huwelijksnacht in één

De meeste stelletjes geven elkaar het ja-woord op het vasteland. Daarna volgt een huwelijksfeest. Het bruidspaar beleeft vervolgens hun honeymoon. In totaal moet je dus drie locaties boeken. Niet echt makkelijk en ook nog eens behoorlijk duur. Het is echter ook mogelijk om het ja-woord, het feest en de honeymoon op dezelfde locatie te beleven. Dit kan namelijk allemaal tegelijkertijd op ons cruiseschip. Op het dek geven jullie elkaar eerst het ja-woord, vervolgens vindt het feest aan boord plaats en tot slot beleven jij en je partner jullie honeymoon in één van onze speciale suites.

8 reacties

Miranda Witte · juni 6, 2018 op 4:16 am

Ik wist niet dat het ook mogelijk was om te trouwen op een cruiseschip! Na het lezen van dit artikel ben ik echter wel benieuwd wat dit eigenlijk kost. Stap zelf namelijk binnenkort in het huwelijksbootje en we zijn nog op zoek naar een geschikte locatie. Kan iemand mij misschien vertellen hoeveel je hier ongeveer aan kwijt bent?

Rutger W. · juli 17, 2018 op 4:17 am

Waarom zou je in hemelsnaam gaan trouwen op een cruiseschip? Alleen vanwege de mooie trouwfoto’s? Nou, mij niet gezien hoor! Volgens mij betaal je een godsvermogen om elkaar het ja-woord te geven op zo’n boot. Ik hou het daarom liever bij een standaard locatie op het vasteland.

Randy de Duif · augustus 14, 2018 op 4:18 am

Een trouwfeest op een cruiseschip is toch niet veel aan? Het is dan alleen feest met familie, vrienden en kennissen. Ik zou het juist gezelliger vinden wanneer het feest in een openbare gelegenheid wordt gehouden. Mijns inziens heb je dan veel meer gezelligheid dan wanneer je met een selecte groep op een cruiseschip zit.

Filemon Pijlstra · oktober 25, 2018 op 6:04 am

Ik heb de mogelijkheid bekeken om op zee te trouwen, maar schrok toch best wel van de hoge kosten die dit met zich meebrengt. Dit was dan ook de voornaamste reden dat ik gewoon op het vasteland getrouwd ben. Jammer, want trouwen op zee stond zeker op mijn bucketlist!

Marie de Jonge · mei 16, 2019 op 10:40 am

Ik zou ook graag aan zee willen trouwen. Er zijn zoveel leuke plekken die een bruiloft aan het water aanbieden. Ook heb ik gekeken naar de opties om te trouwen op een boot. Helaas was dat voor ons niet mogelijk omdat we een te grote groep mensen hadden.

Iris de Jonge · mei 28, 2019 op 1:25 pm

Het leek mij altijd prachtig om op een cruiseschip te trouwen. Midden op zee elkaar het ja-woord geven, dat is toch het mooiste wat er is? Heb daarom ook naar deze mogelijkheid gekeken, maar na het horen van de prijs wist ik direct dat het niet haalbaar was. Je bent al snel aanzienlijk meer dan 10.000 euro kwijt. Ik heb er best wat voor over, maar niet zo veel!

Rianne G. · november 19, 2019 op 11:36 am

Het lijkt mij inderdaad ook ontzettend gaaf om op zee te trouwen, maar de kosten laten dit echt niet toe. Heb er ooit wel eens naar gekeken, maar voor een gezin dat ‘normaal’ werk doet, is dit echt niet te betalen. Je moet een cruiseschip huren en vervolgens ook nog goed zorgen voor jouw gasten. Mocht ik ooit een flinke geldprijs winnen, dan ga ik het zeker overwegen. Maar ik ga hier maar niet vanuit, haha.

Marise v/d Gulde · maart 23, 2020 op 6:24 am

Trouwen op een cruiseschip kan ik iedereen aanraden. Ik ben drie jaar geleden met mij geliefde in het huwelijksbootje (of in dit geval eigenlijk huwelijksboot ;)) gestapt. De trouwerij en het aansluitende feest vonden plaats op een cruiseschip. Dit is niet goedkoop, maar het is een unieke ervaring. We gaven elkaar het ja-woord op het dek en hadden vanaf daar een prachtig uitzicht! Indien het financieel te doen is, is het zeker de moeite waard om te trouwen op een cruiseschip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *