Wat zijn de voordelen van een vakantiecruise?

Het lijkt veel mensen hartstikke leuk om eens op vakantiecruise te gaan. Dat is het natuurlijk ook. Toch durft lang niet iedereen de stap te zetten, omdat zij niet weten wat de voordelen van een vakantiecruise zijn. Voordelen zijn er echter genoeg. Zo kun jij aan boord van ons Nederlandse cruiseschip echt optimaal genieten van jouw vakantie. Je wordt namelijk compleet in de watten gelegd door de medewerkers. Daarnaast kun je van alles doen en is ook het eten en drinken op en top verzorgd. Daarbij komt dat het ideaal is voor mensen met vliegangst. Met een vakantiecruise kunnen zij het vasteland van Europa ook eens verlaten.

Welke faciliteiten zijn er allemaal aan boord van het cruiseschip?

De faciliteiten die aan boord zijn, verschillen per cruiseschip. Op ons Nederlandse cruiseschip vind je nagenoeg alle faciliteiten. Zo kun je aan boord bijvoorbeeld heerlijk zwemmen of lekker relaxen in de wellness. En wanneer je even genoeg hebt van de warmte, kun je even wat frisse lucht halen op ons buitendek. Daarnaast is het ook mogelijk om luxueus te dineren aan boord van ons cruiseschip. Wij hebben namelijk een restaurant aan boord met de beste koks. En na het eten kun jij je onder meer vermaken in ons casino of in de bioscoop.

Hoe zien de privéruimtes eruit?

De meeste mensen denken bij een cruiseschip aan veel luxe. Vaak wordt gedacht dat dit alleen de openbare ruimtes betreft. Bij ons Nederlandse cruiseschip is dit echter niet het geval. Ook de privéruimtes zijn namelijk van alle gemakken voorzien. Wanneer jij met je partner op vakantiecruise gaat met ons schip, zul je versteld staan van de ruimte die jij krijgt. Zo beschikken jullie over een royaal bed, hebben jullie een eigen badkamer en kunnen jullie heerlijk televisie kijken in jullie eigen vertrek. De luxe is dus niet alleen weggelegd voor de openbare ruimtes, maar zeker ook voor de privévertrekken.

Is het mogelijk om op dit cruiseschip te trouwen?

Ja, wij bieden de mogelijkheid aan om te trouwen op ons cruiseschip. Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo kunnen jullie er alleen voor kiezen om elkaar het ja-woord te geven op het dek van ons schip. Dit levert natuurlijk al de nodige mooie plaatjes op. Het is echter ook mogelijk om jullie complete huwelijk uit te besteden aan de medewerkers van ons Nederlandse cruiseschip. In dat geval wordt jullie huwelijk van uitnodigingen tot honeymoon compleet door ons verzorgd. Dit kost natuurlijk wel behoorlijk wat, maar je hoeft zelf weinig tot niets meer te regelen.

Wat moet je weten voor het boeken van een vakantiecruise?

Veel mensen weten niet wat zij kunnen verwachten van een vakantiecruise. Daarom willen zij zo goed mogelijk voorbereid zijn. Zo nemen zij vaak enorme hoeveelheden bagage mee. Natuurlijk kun je dit jouw privévertrek op ons Cruiseschip prima kwijt, maar het is zonde om te veel mee te nemen. Daarnaast kijken veel mensen bij het boeken van een vakantiecruise alleen maar naar de prijs. Een goedkope vakantiecruise is natuurlijk fijn, maar je hebt dan vaak wel een stuk minder faciliteiten aan boord. Vergeet ook niet wat extra geld mee te nemen. Voor bepaalde faciliteiten aan boord (internet, drankjes, activiteiten) moet je namelijk betalen.

Welke apps kun jij gebruiken wanneer je op vakantie gaat?

Op vakantie gaan met een reisgids is  niet meer iets van deze tijd. Tegenwoordig gebruikt vrijwel iedereen zijn/haar smartphone. Hartstikke makkelijk, want je kunt alles een stuk makkelijker vinden. Het wordt echter nog een stuk makkelijker wanneer jij voor vertrek bepaalde apps download. Zo helpt de app PackPoint jou bijvoorbeeld bij het inpakken van je spullen, kun je met XE Currency handig valuta’s omrekenen en kun je met Google Trips direct zien wat er allemaal te doen is op jouw vakantiebestemming. Andere handige apps die in het buitenland goed van pas kunnen komen zijn Uber en Lonely Planet Guides.